x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Canalul de YouTube al lui Ronaldo a atins un milion de abonați în 90 de minute de la lansare

Canalul de YouTube al lui Ronaldo a atins un milion de abonați în 90 de minute de la lansare

de Redacția Jurnalul    |    23 Aug 2024   •   22:50
Canalul de YouTube al lui Ronaldo a atins un milion de abonați în 90 de minute de la lansare
Sursa foto: Hepta

Canalul de YouTube al lui Cristiano Ronaldo a atins un milion de abonați în primele 90 de minute de la lansare, marcând recordul de cea mai rapidă ascensiune din istoria platformei.

Cristiano Ronaldo, celebrul atacant portughez, și-a lansat miercuri canalul de YouTube și a marcat recordul de cea mai rapidă ascensiune din istoria platformei. Canalul a atins un milion de abonați în doar 90 de minute de la lansare.

La scurt timp, Ronaldo a primit o placă de aur, pe care a prezentat-o într-o postare pe rețelele de socializare.

Vineri, numărul abonaților a depășit 30 de milioane, stabilind un nou record.

Unul dintre videoclipurile publicate, în care Ronaldo și soția sa, Georgina, discută despre relația lor, a acumulat deja aproape 10 milioane de vizualizări.

Ronaldo este o figură influentă, având 170 de milioane de abonați pe Facebook, 112,6 milioane pe X (fostul Twitter) și 636 de milioane pe Instagram.

La 39 de ani, el continuă să fie activ pe teren, fiind căpitan al echipei saudite Al-Nassr și al echipei naționale a Portugaliei.

De asemenea, Ronaldo deține recordul pentru cele mai multe selecții internaționale (200) și goluri internaționale (130) și a câștigat de cinci ori Balonul de Aur, cea mai prestigioasă distincție individuală din fotbal.

Joi, Ronaldo a marcat un gol pentru Al-Nassr în primul meci al noii campanii din Pro Liga Saudită, care s-a încheiat cu 1-1.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: youtube cristiano ronaldo fotbal