x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Autorul tentativei de omor de weekendul trecut din Mamaia, reţinut de poliţiştii constănţeni - surse

Autorul tentativei de omor de weekendul trecut din Mamaia, reţinut de poliţiştii constănţeni - surse

04 Mai 2017   •   08:14
Autorul tentativei de omor de weekendul trecut din Mamaia, reţinut de poliţiştii constănţeni - surse
Sursa foto: jinga80/Getty Images/iStockphoto

Un tânăr de 26 de ani, din Năvodari, identificat de poliţiştii constănţeni ca fiind cel care a înjunghiat un alt tânăr duminică, în staţiunea Mamaia, a fost reţinut miercuri seara pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, potrivit unor surse judiciare.

"În urma cercetărilor desfăşurate de către poliţiştii constănţeni, în cazul comiterii infracţiunii de tentativă de omor din staţiunea Mamaia, de weekendul trecut, a fost identificat autorul faptei, în persoana lui I.F., în vârstă de 26 de ani, din Năvodari", conform sursei citate.

Tânărul a fost introdus în arestul IPJ Constanţa, urmând să fie prezentat joi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Un tânăr a fost înjunghiat în spate de un alt tânăr, duminică dimineaţă, în parcarea unui cunoscut club din Mamaia, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

Victima în vârstă de 30 de ani, cu domiciliul în Constanţa, a fost înjunghiată în urma unui conflict spontan, fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale. www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: arestare preventiva