x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Comisia pentru apărare, audieri în cazul crimelor de la Caracal

Comisia pentru apărare, audieri în cazul crimelor de la Caracal

29 Iul 2019   •   13:01
Comisia pentru apărare, audieri în cazul crimelor de la Caracal
Sursa foto: Captura Antena 3

Comisia pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională din Camera Deputaţilor îi va audia, luni, de la ora 15,30, pe ministrul Afacerilor Interne, pe şeful Inspectoratului General al Poliţiei Române, pe directorul demisionar al STS şi pe şeful Direcţiei Generale de Protecţie Internă despre cazul de la Caracal.

"Au fost transmise invitaţii către aceştia şi în jurul orei 15,30 va avea loc întâlnirea", a precizat deputatul USR Bogdan-Ionel Rodeanu, vicepreşedinte al Comisiei pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională din Camera Deputaţilor.

"Este tragic că avem prilejul de a discuta cu aceşti reprezentanţi ai instituţiilor publice în asemenea situaţii, dar vom avea câteva întrebări clare pentru dl ministru al Afacerilor Interne şi pentru directorul Direcţiei Generale de Protecţie Internă. Aceste întrebări vor viza direct gradul de competenţă şi nivelul de implicare a poliţiştilor din Caracal. Dacă aceştia au fost într-adevăr coordonaţi corect de un şef competent, chiar dacă este numit politic, dacă pe baza informaţiilor primite de la STS, acel sector de cerc, şi a discuţiilor cu Alexandra, de ce nu s-a putut identifica o listă scurtă de personaje care pot corespunde descrierii. Ştim că localizarea exactă a unui dispozitiv este una dintre marile probleme ale noastre în momentul de faţă, dar cu toate acestea au fost furnizare câteva elemente care puteau duce la descoperirea locaţiei cât mai repede", a spus Rodeanu, într-o conferinţă de presă.

AGERPRES

×