x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Decizia Curții Constituționale! Augustin Zegrean: Liviu Dragnea ar putea fi eliberat din închisoare

Decizia Curții Constituționale! Augustin Zegrean: Liviu Dragnea ar putea fi eliberat din închisoare

03 Iul 2019   •   17:34
Decizia Curții Constituționale! Augustin Zegrean: Liviu Dragnea ar putea fi eliberat din închisoare

Judecătorul Augustin Zegrean crede că situația legată de urmările deciziei CCR de azi privind completurile de trei judecători este identică cu cea anterioară legată de completurile de cinci.

Liviu Dragnea ar putea fi eliberat din închisoare, susține Augustin Zegrean:

”În mod normal, vor beneficia toți cei care au fost judecați de complete de 3 de la Înalta Curte, pentru că la alea se referă decizia. Este vorba de 180 de dosare care au fost judecate în perioada asta. Așteptăm motivarea. Dacă ne uităm la precedenta decizie, cea de la 5 judecători, atunci au fost eliberați și cei care erau deja condamnați definitiv. Au fost eliberați din închisoare pentru că li s-a aplicat și lor decizia Curții Constituționale. Situație este similară acum, de aceea nu este mare mirare că s-a dat această decizie, pentru că suntem în aceeași situație ca la completurile de cinci, doar că acum e vorba de cele de trei”, a declarat fost judecător al Curții Constituționale, Augustin Zegrean, într-o intervenție telefonică la Realitatea Tv, miercuri după amiaza.

×
Subiecte în articol: Augustin Zegrean