x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Detalii şocante în dosarul fostului subofiţeir SPP care recruta minore. “Când aveam nevoie de bani, dulciuri, tigari, apelam la el"

Detalii şocante în dosarul fostului subofiţeir SPP care recruta minore. “Când aveam nevoie de bani, dulciuri, tigari, apelam la el"

24 Oct 2016   •   14:40
Detalii şocante în dosarul fostului subofiţeir SPP care recruta minore.  “Când aveam nevoie de bani, dulciuri, tigari, apelam la el"

Una dintre victimele fostului subofiter SPP si fost angajat al RTV, ca adminstrator, a fost o copilã de 14 ani, elevã în clasa a VIII-a. În fata anchetatorilor, fata a povestit cã a intrat în toatã aceastã poveste dupã ce l-a cunoscut pe fiul lui Emanoil Petrea, Andrei, apoi a participat la mai multe petreceri organizate în vila familiei din Costesti, la care luau parte amici de-ai fostului subofiter, dar si rude ale familiei Petrea.

La o astfel de petrecere, minora l-a cunoscut pe Emanoil Petrea. “Când aveam nevoie de bani, dulciuri, tigãri, apelam la el. În iulie mi-a cerut sã-i trimit o pozã cu mine dezbrãcatã si mi-a cerut sã-mi fotografiez organele genitale. Mi-am fãcut poza cu telefonul personal si i-am trimis-o. Apoi mi-a cerut si alte poze. Mi-a multumit si, când aveam nevoie de bani pentru dulciuri sau mici nevoi personale apelam la el si nu mã refuza niciodatã. De regulã, îmi dãdea sume cuprinse între 20 si 50 de lei. La un moment dat, nu am mai vrut sã-i trimit poze cu mine si nu a comentat în niciun fel si nici nu a pãrut supãrat”, a povestit minora. De asemenea, fata a spus cã fostul subofiter stia cã are doar 14 ani, lucru pe care l-a aflat încã de la primele lor întâlniri. Si nu a fost singura minorã care, la insistentele lui Emanoil Petrea, a acceptat sã-si facã fotografii în ipostaze intime si sã le trimitã acestuia. O altã fatã, de 15 ani, a cãrei mamã este plecatã de 12 în Spania a povestit procurorilor cum a ajuns sã-si facã poze în ipostaze intime pe care sã le trimitã, apoi, fostului subofiter SPP. “Dupã o lunã dupã ce Emanoil Petrea îmi fãcea complimente pe o retea de socializare, într-o conversatie privatã, mi-a cerut sã avem o relatie intimã si mi-a solicitat si a insistat sã-i trimit fotografii în ipostaze intime. M-am fotografiat si i-am trimis pozele. Nu pot spune câte am trimis, dar au fost multe”, a povestit minora. De asemenea, ea spune cã a implicat în aceastã poveste si o prietenã. În schimbul fotografiilor, fata povesteste cã Emanoil Petrea era foarte atent cu ea si îi oferea dulciuri, tigãri si sucuri. În schimbul pozelor, fata a primit si un telefon mobil.

Martorele audiate de procurori au povestit cã, prin sat, lumea vorbea despre ce se petrecea în casa de vacantã a familiei Petrea. Din acest motiv, o copilã de 15 ani, victimã a tatãlui si fiului Petrea, a stat în casã o perioadã mai lungã de timp, de rusine. “Fratele meu mi-a arãtat, pe telefonul lui, pe Facebook, o fotografie în care apãrea fata aceea dezbãcatã pânã la brâu. Am aflat apoi cã acea fotografie fusese fãcutã la una dintre petrecerile organizate de Emanoil Petrea, iar poza a fost vãzutã de mai multi prieteni din anturajul nostru. Lumea din sat vorbea cã Emanoil Petrea si fiul lui, Andrei, sunt niste golani si prostesc minorele sã întretinã raporturi sexuale cu ei contra cost sau contra diverse atentii si bãuturi alcoolice. Am auzit cã aceeasi fatã a fost si filmatã în timp ce întretinea raporturi sexuale cu Emanoil Petrea”, a mai spus martora.

Sursa: vremeanoua.ro

×
Subiecte în articol: emanoil petrea andrei petrea