x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie DIICOT: Canabis, haşiş şi cocaină, aduse din Italia de o grupare care activa în Suceava şi Mureş

DIICOT: Canabis, haşiş şi cocaină, aduse din Italia de o grupare care activa în Suceava şi Mureş

20 Oct 2016   •   15:22
DIICOT: Canabis, haşiş şi cocaină, aduse din Italia de o grupare care activa în Suceava şi Mureş

Procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Târgu Mureş au efectuat joi 14 percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Mureş şi Suceava, în cadrul unei acţiuni de destructurare a unei grupări de traficanţi care aducea droguri din Italia. 

La domiciliile traficanţilor au fost descoperite cantităţi semnificative de etnobotanice, precum şi 60 gr. cocaină, 200 gr. canabis şi 190 gr. haşiş. 

Potrivit unui comunicat al DIICOT, în perioada septembrie - octombrie 2016, cinci membri ai acestei grupări au introdus în ţară, din Italia, droguri de risc (haşiş şi canabis) şi droguri de mare risc (cocaină), pe care le-au vândut mai multor persoane din judeţele Mureş şi Suceava. 

De asemenea, traficanţii au vândut substanţe cu efecte psihoactive (denumite generic etnobotanice) mai multor persoane, inclusiv unor minori. 

La sediul DIICOT - Serviciul Teritorial Târgu Mureş vor fi aduse 20 de persoane la audieri. 

Acţiunea a fost efectuată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Târgu Mureş şi BCCO Suceava, cu suportul de specialitate al Direcţiei de Operaţiuni Speciale. AGERPRES

×