x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Doi bărbaţi, reţinuţi şi încarceraţi după ce şi-au lovit soţiile ori nu au respectat ordinul de protecţie

Doi bărbaţi, reţinuţi şi încarceraţi după ce şi-au lovit soţiile ori nu au respectat ordinul de protecţie

06 Mar 2019   •   17:18
Doi bărbaţi, reţinuţi şi încarceraţi după ce şi-au lovit soţiile ori nu au respectat ordinul de protecţie

Un bărbat de 40 de ani din comuna Călugăreni, judeţul Giurgiu, a fost reţinut de poliţişti pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie şi tentativă la lipsire de libertate în mod ilegal după ce şi-a lovit soţia, iar un altul în vârstă de 45 de ani din Crevedia Mare a fost condamnat la şase luni de închisoare pentru nerespectarea ordinului de protecţie.

"Poliţia Municipiului Giurgiu a fost sesizată de către o tânără de 31 de ani, din comuna Călugăreni, judeţul Giurgiu, cu privire la faptul că în timp ce se afla pe strada Vasile Alecsandri din municipiul Giurgiu, a fost lovită şi deposedată de telefonul mobil de către soţul său. În urma cercetărilor şi investigaţiilor a rezultat că în data de 5 martie 2019, în jurul orelor 14,30, în timp ce se afla pe strada Vlad Ţepeş, tânăra a fost abordată de către soţul său, un bărbat de 40 de ani, cu care nu mai locuieşte împreună de aproximativ şase luni, cu scopul de a o convinge să se întoarcă acasă. Aceasta a refuzat şi a plecat, îndreptându-se către strada Vasile Alecsandri, unde a fost ajunsă din urmă de către soţ fiind strânsă cu mâinile de gât, împinsă şi lovită cu capul de o bară metalică montată în zonă şi deposedată de un telefon mobil. Ulterior, acesta a tras-o de mână pentru a o conduce la autoturismul cu care acesta venise, cu scopul de a o determina să plece cu el", se arată în comunicatul de presă.

Faţă de acesta a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 ore, urmând ca în cursul zilei de miercuri să fie prezentat Judecătoriei Giurgiu cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie şi tentativă la lipsire de libertate în mod ilegal.

IPJ Giurgiu informează că în această săptămână "un alt bărbat, în vârstă de 45 de ani, din comuna Crevedia Mare, a fost condamnat la o pedeapsă de şase luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectare a ordinului de protecţie instituit, după ce a fost depistat la domiciliu, el fiind predat Penitenciarului Giurgiu". AGERPRES

×
Subiecte în articol: barbati arestaţi violenta familie