x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Două persoane, reținute pentru încheierea de asigurări false în sumă de 360.000 euro

Două persoane, reținute pentru încheierea de asigurări false în sumă de 360.000 euro

04 Noi 2016   •   11:56
Două persoane, reținute pentru încheierea de asigurări false în sumă de 360.000 euro
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Miercuri, 2 noiembrie a.c., poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au  probat activitatea infracţională a două persoane în vârstă de 35, respectiv 39 de ani, pentru săvârşirea a două  infracţiuni de înşelăciune şi uz de fals, se spune într-un comunicat.

Din datele şi probele administrate în cauză, rezultă presupunerea rezonabilă că bănuiţii, în perioada  ianuarie-martie  2016, folosindu-se de acte de identitate falsificate, au încheiat poliţe de asigurare pe numele altor persoane, au  solicitat şi obţinut de la o  societate de asigurări să le vireze în conturi suma de 360.000 Euro.

Sumele de bani au fost retrase şi folosite în interes personal, pentru achiziţionarea unui autoturism, a unui imobil, precum şi pentru alte cheltuieli.

În data de 02.11.2016, au fost puse în aplicare 2 mandate de percheziţie domiciliară şi 2 mandate de aducere, instituindu-se sechestrul asigurator asupra a două imobile, asupra autoturismului, toate aflate în proprietatea inculpaţilor, precum şi asupra conturilor bancare ale acestora.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune şi uz de fals, cu cei doi în stare de arest preventiv.

×
Subiecte în articol: asigurari false