x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Ploieștean care vindea droguri cu prețuri între 50 și 100 de lei, reținut

Ploieștean care vindea droguri cu prețuri între 50 și 100 de lei, reținut

de Redacția Jurnalul    |    13 Feb 2024   •   21:00
Ploieștean care vindea droguri cu prețuri între 50 și 100 de lei, reținut

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Ploiești au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui inculpat, acuzat că vindea droguri consumatorilor din județul Prahova, cu prețuri între 50 și 100 de lei.

Procurorii DIICOT Ploiești au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui inculpat, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de efectuarea, fără drept, de operațiuni cu substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive.

Din cercetările efectuate a rezultat că, în perioada martie 2022 – februarie 2024, acesta a comercializat diferite cantități de substanțe psihoactive către consumatori din județul Prahova, cu sume cuprinse între 50 și 100 lei.

În cursul zilei de luni, acesta a fost depistat în trafic, în municipiul Buzău, având asupra sa cantități de substanțe psihoactive noi (ADB-BUTINACA și ADB-INACA) destinate comercializării.

A fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Prahova cu propunerea de arestare preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: droguri reţinut