x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Bărbatul care i-a dat foc fostei soții, arestat preventiv pentru omor calificat

Bărbatul care i-a dat foc fostei soții, arestat preventiv pentru omor calificat

de Redacția Jurnalul    |    02 Oct 2023   •   21:45
Bărbatul care i-a dat foc fostei soții, arestat preventiv pentru omor calificat
Sursa foto: Hepta

Bărbatul care, săptămâna trecută, a turnat combustibil pe fosta lui soție și i-a dat foc, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru omor calificat.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpatul T.I. pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat.

S-a reținut suspiciunea că în seara de 24 septembrie 2023, în timp ce se aflau la locuința din Timișoara, pe fondul unui conflict verbal și al consumului de alcool, numitul T.I. a lovit-o cu un sucitor pe fosta soție cu care locuia în același imobil, iar apoi a turnat combustibil pe aceasta și i-a dat foc, cu o brichetă. Bărbatul nu a anunțat incidentul pentru acordarea ajutorului medical victimei, aceasta decedând în dormitorul imobilului, a doua zi, ca urmare a leziunilor traumatice provocate prin arsura termică cu flacără.

Suspectul a fost reținut inițial pentru 24 de ore, iar ulterior judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Timiș a admis propunerea parchetului, dispunând arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 de zile.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: foc bărbat sotie