x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Gorghiu: Se vede cu ochiul liber că partide ca AUR nu au oameni cu care să iasă în față

Gorghiu: Se vede cu ochiul liber că partide ca AUR nu au oameni cu care să iasă în față

de Redacția Jurnalul    |    30 Mar 2024   •   17:40
Gorghiu: Se vede cu ochiul liber că partide ca AUR nu au oameni cu care să iasă în față

„Știm că seducția extremismului este una periculoasă”, spune vicepreședintele PNL Alina Gorghiu. Ea afirmă că „Se vede cu ochiul liber că partide ca AUR nu au oameni cu care să iasă în față” și „ nu au proiecte pentru comunitățile locale”.

„Știm că seducția extremismului este una periculoasă. Populismul, lipsa de proiecte și de soluții nu vor avea voturile pe care speră să le aibă pe 9 iunie. Se vede cu ochiul liber că partide ca AUR nu au oameni cu care să iasă în față. Aceste partide nu au proiecte pentru comunitățile locale”, spune Alina Gorghiu.

Ea afirmă că „toate proiectele de țară ale României moderne poartă amprenta PNL”.

„Din ianuarie 1990, de la reluarea activității PNL, noi, cei din PNL, am fost cei care am susținut parcursul european al României. Aderarea la NATO, UE, ridicarea MCV, pe 15 septembrie anul trecut, toate aceste proiecte de țară poartă amprenta PNL. Partidul nostru crede ferm în destinul european al României. Acest destin fără fonduri europene, fără capitalurile private venite în România, fără ele, nu știm unde era România astăzi. Avem milioane de concețăceni în Spania, Italia și alte țări in Diaspora, călătoriile aeriene, de mâine, o să fie mult, mult mai ușoare.

Alina Gorghiu a pledat pentru votul de la 16 ani.

„Noi nu avem acest vot deși era suficient să votăm inițiativa din Parlament. Poate la următoarele alegeri pentru Parlamentul European o să generăm această dezbatere în spațiul public”, încheie Gorghiu.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: gorghiu aur proiecte comunitati locale