x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Gorghiu: Fiecare nou proiect care are ca scop tratarea dependențelor este o șansă la viață normală

Gorghiu: Fiecare nou proiect care are ca scop tratarea dependențelor este o șansă la viață normală

de Redacția Jurnalul    |    29 Ian 2024   •   18:00
Gorghiu: Fiecare nou proiect care are ca scop tratarea dependențelor este o șansă la viață normală

Fiecare nou proiect care are ca scop tratarea dependențelor, fie că vorbim de droguri, alcool, jocuri de noroc, este o șansă la viață normală, afirmă ministrul Justiției, Alina Gorghiu, după ce primul Centru Comunitate Terapeutică din Rămânia și-a deschis porțile la Târgu-Mureș.

„Se poate și în România. Primul Centru Comunitate Terapeutică din România și-a deschis porțile la Târgu-Mureș. Sunt foarte mulți tineri, sute de mii de tineri care au încercat sau au fost tentați de droguri. Sunt adulți care nu știu cum să mai reacționeze în fața acestui fenomen.Este esențial să scoatem la liman infrastructura de care oamenii din România au nevoie pentru a-si trata o dependență, fie că vorbim de alcool, narcotice sau alte substanțe psihoactive”, scrie pe Facebook Alina Gorghiu.

Ministrul Justiției apreciază că „fiecare nou proiect care are ca scop tratarea dependențelor, fie că vorbim de droguri, alcool, jocuri de noroc, este o șansă la viață normală”.

„Îi îndemn pe toți cei care au nevoie să nu amâne ajutorul. Nu toți pot rezolva aceste dependențe singuri. Suportul de specialitate este extrem de important. Mai ales când persoanele dependente sunt copii și tineri. Îmi doresc să văd mai multe astfel de centre pentru recuperarea consumatorilor”, încheie Gorghiu.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: gorghiu centru dependențe