x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Mișcare BOMBĂ în dosarul lui Liviu Dragnea

Mișcare BOMBĂ în dosarul lui Liviu Dragnea

19 Mar 2019   •   08:20
Mișcare BOMBĂ în dosarul lui Liviu Dragnea
Sursa foto: Lucian Alecu

Avocații lui Liviu Dragnea au făcut o mișcare de ultimă oră. Liviu Dragnea nu s-a prezentat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, acesta fiind internat într-un spital din Capitală.

După completele de cinci judecători, am putea avea un nou blocaj la ÎCCJ. Avocații lui Liviu Dragnea au spus că, pe fond, magistrații de la ÎCCJ trebuiau să judece printr-un complet specializat, informează Antena 3.

Conform legii, fiecare tip de speță trebuie judecat de un complet specializat în speța respectivă. Dacă, de exemplu, este vorba despre spălare de bani trebuie să fie complete specializate pe această speță.

 

Vorbim despre Legea 78 2000, Art. 29 care spune că ”pentru judecarea în primă instanţă a infracţiunilor prevăzute în prezenta lege, se constituie complete specializate”.

Judecătorii instanței supreme au stabilit ca Liviu Dragnea să fie audiat în dosarul privind angajările fictive de la DGASPC Teleorman pe data de 15 aprilie. Liviu Dragnea ar fi trebuit să se prezinte luni la ÎCCJ, însă este internat în spital în urma unei duble hernii.

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea