x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Percheziții la Constanța, într-un dosar de înșelăciune. Prejudiciul din dosar, 50.000 de euro

Percheziții la Constanța, într-un dosar de înșelăciune. Prejudiciul din dosar, 50.000 de euro

24 Sep 2022   •   14:24
Percheziții la Constanța, într-un dosar de înșelăciune. Prejudiciul din dosar, 50.000 de euro

 50 de tone de îngrășăminte în valoare de 50.000 de euro au găsit polițiștii de la Transporturi Maritime Constanța în urma unor percheziții. Un bărbat a fost reținut.

Polițiștii de la Transporturi Maritime Constanța au făcut vineri 4 percheziții domiciliare, în județul Constanța, la persoane bănuite că și-ar fi însușit, prin mijloace frauduloase, 50 de tone de îngrășăminte, având o valoare de aproximativ 50.000 de euro.

 

La percheziții au fost confiscați peste 13.000 de euro, fiind indisponibilizat un cap tractor și o remiremorcă, susceptibile de a fi fost folosite la săvârșirea infracțiunii, informează Poliția.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța a reținut un bărbat de 32 de ani, pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. Acesta e acuzat și de conducere cu numere false.

Sâmbătă, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere de sesizare a instanței de judecată, în vederea arestării preventive.

 

×