x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Heroină, pastile, seringi - patru traficanți de droguri, reținuți în Timiș

Heroină, pastile, seringi - patru traficanți de droguri, reținuți în Timiș

de Redacția Jurnalul    |    18 Apr 2024   •   22:00
Heroină, pastile, seringi - patru traficanți de droguri, reținuți în Timiș

Cantități semnificative de substanțe interzise, inclusiv heroină, alprazolam, tramadol și canabis, precum și alte obiecte folosite pentru traficul de droguri au fost confiscate în Timiș. Patru traficanți au fost reținuți.

Miercuri, procurorii DIICOT Timișoara au dispus reținerea a 4 indivizi, cercetați pentru constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de droguri de mare risc, trafic de droguri de risc și deţinerea de droguri de risc, fără drept, pentru consum propriu.

La perchezițiile locuințelor acestora s-au găsit aproximativ 40 grame „substanță pulverulentă de culoare maro” ce conține heroină, porționată pentru vânzare, peste 240 comprimate având ca substanțe active alprazolam și tramadol, 18 seringi folosite și cu urme de substanță, două pungi cu substanță pulverulentă alb - gălbuie și cu fragmente de substanță solidă cristalină transparentă, aproximativ 10 grame de canabis, grindere și cântare de precizie, telefoane mobile, o sumă de bani în lei, precum și alte mijloace de probă, informează DIICOT.

Joi, a fost sesizat Tribunal Timiș cu propunerea de arestare preventivă a celor patru, pentru o perioadă de 30 de zile.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: traficanti droguri timiş