x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie TRAGEDIE în Olt! Un tânăr de 20 de ani şi-a înjunghiat tatăl, după o ceartă între părinţi

TRAGEDIE în Olt! Un tânăr de 20 de ani şi-a înjunghiat tatăl, după o ceartă între părinţi

18 Oct 2016   •   00:00
TRAGEDIE în Olt! Un tânăr de 20 de ani şi-a înjunghiat tatăl, după o ceartă între părinţi

Un tânăr în vârstă de 20 de ani din comuna Valea Mare va fi prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă fiind acuzat tentativă de omor după ce l-a înjunghiat cu un cuţit pe tatăl său, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, transmis luni AGERPRES.

Potrivit sursei citate, tânărul şi-a înjunghiat tatăl după ce părinţii lui s-au certat pe fondul consumului de alcool.

Fapta a fost comisă duminică seara, în comuna Valea Mare, iar victima se află la spital, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale de urgenţă.

"În fapt, s-a reţinut că, în data de 16.10.2016, în jurul orelor 18:30, în timp ce inculpatul A.L.M. se afla în locuinţa comună din satul Valea Mare, com. Valea Mare, jud. Olt, împreună cu părinţii săi, A.G. şi A.I., precum şi cu fratele A.F.M., l-a înjunghiat pe tatăl său cu un cuţit în regiunea abdominală, cauzându-i o leziune care i-a pus în primejdie viaţa, faptă comisă pe fondul consumului de băuturi alcoolice al celor doi părinţi, după ce în prealabil a existat un conflict verbal şi fizic între aceştia", se arată în comunicatul procurorilor.

Victima prezenta leziuni traumatice în zona capului şi plagă înjunghiată în zona abdominală, leziuni ce vor necesita pentru vindecare peste 25 de zile de îngrijiri medicale şi care i-au pus viaţa în primejdie, conform procurorilor.

Aceştia vor solicita judecătorilor de la Tribunalul Olt arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a tânărului acuzat de tentativă de omor.

Sursa: AGERPRES

×