x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie VIDEO. Polițiști amenințați de consilierul unui deputat

VIDEO. Polițiști amenințați de consilierul unui deputat

04 Sep 2019   •   13:54
VIDEO. Polițiști amenințați de consilierul unui deputat
Sursa foto: Captură video

Consilierul parlamentar care a amenințat un polițist după ce a fost oprit în trafic, a fost dat afară. Deputatul PSD Laura Fulgeanu-Moagher a anunțat că a încetat colaborarea cu Lucian Rădulescu, scrie Antena 3

"Am luat la cunoștință cu profundă indignare de atitudinea total nepotrivită a domnului Lucian Rădulescu, în prezent consilier la cabinetul meu parlamentar de la Camera Deputaților.
Sunt consternată de modul în care a reacționat acesta în momentul în care a fost supus controlului în trafic, pe raza comunei prahovene Păulești, iar limbajul folosit și utilizarea legitimației de la Camera Deputaților sunt complet inacceptabile. Acest lucru trebuie evitat de către orice șofer oprit în trafic, la un control de rutină, cu atât mai mult de către o persoană care deține, temporar, o funcție într-o instituție de stat!
Având în vedere situația precizată, am decis să închei orice colaborare cu domnul Lucian Rădulescu, începând chiar de astăzi!", a scris aceasta, pe Facebook.

Lucian Rădulescu, consilier parlamentar la Camera Deputaților, a amenințat un echipaj de poliție care îl sancționa în comuna prahoveană Păulești pentru că oprise într-o zonă în care acest lucru era nepermis.

„Comuna Păulești, județul Prahova
România trebuie să se schimbe, iar astfel de cazuri să nu mai existe!
Când ai legitimație de consilier la Camera Deputaților, ai impresia că legea nu e și pentru tine. Începi să arunci legitimația și să încerci să intimidezi. Doar că asta nu prea mai merge, sunt și polițiști care nu se tem”, a scris Marian Godină, cel care a postat clipul pe pagina sa de Facebook.

„Nu cred că vrei să intri în conflict cu mine. Încerci cu mine d-astea. Dă mă amendă, fă ce vrei tu. Deci jur, fii atent ce spun aici, fă ce vrei tu, hai dă amendă. Dă-i drumul și dă amendă”, spune Rădulescu.

 

×
Subiecte în articol: politist consilier psd lucian radulescu