x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident cu un autoturism și un TIR în Vâlcea. O persoană a rămas încarcerată

Accident cu un autoturism și un TIR în Vâlcea. O persoană a rămas încarcerată

de Redacția Jurnalul    |    22 Ian 2024   •   08:33
Accident cu un autoturism și un TIR în Vâlcea. O persoană a rămas încarcerată

Un accident rutier s-a produs luni dimineață într-o localitate din județul Vâlcea. În eveniment au fost implicate un autoturism și un autotren. O persoană din autoturism a rămas încarcerată.

„Pompierii militari vâlceni au fost solicitați, în data de 22 ianuarie, pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, de descarcerare și prim ajutor, la un accident rutier produs în localitatea Slatioara. La locul evenimentului s-au deplasat de urgență echipaje operative, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o autospecială de descarcerare, precum și o ambulanță aparținând SAJ. Forțele ISU ajunse la fața locului au constatat că în evenimentul rutier au fost implicate un autoturism și un autotren, iar o persoană din autoturism era încarcerată”, anunță purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, căpitan Sorin Albinaru.

Pompierii militari au acționat pentru descarcerarea victimei, pe care au predat-o, inconștientă, echipajului SAJ, care a aplicat manevre de resuscitare și a transportat victima la CPU Horezu.

Pompierii militari au asigurat și măsuri de prevenire și stingere a incendiilor.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: accident autoturism tir valcea