x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tragedie rutieră: Un bărbat a murit, după ciocnirea a două mașini

Tragedie rutieră: Un bărbat a murit, după ciocnirea a două mașini

de Redacția Jurnalul    |    07 Mai 2023   •   10:01
Tragedie rutieră: Un bărbat a murit, după ciocnirea a două mașini

Un bărbat și-a pierdut viața în urma unui grav accident, duminică, în Cluj. Se afla într-o mașină care s-a izbit de alta.

Accidentul s-a rutier petrecut pe DN1 E60, în Negreni.

În accident au fost implicate două autoturisme.

„Din primele informații, într-unul dintre autoturisme se află încarcerat un bărbat, care este inconștient. Echipajele lucrează pentru extragerea acestuia. De asemenea, o femeie primește îngrijiri medicale”, a informat ISU Cluj.

Ulterior, bărbatul a fost scos din autoturism, însă medicul de pe ambulanța SAJ a constatat decesul acestuia.

Pompierii de la Detașamentul Huedin au încheiat intervenția desfășurată la accidentul de pe DN1 E60, în localitatea Negreni. Forțele noastre au găsit la fața locului două autoturisme avariate, într-unul dintre acestea fiind încarcerate două persoane. Mai exact, a fost vorba despre un bărbat de 67 de ani, inconștient, cu multiple traumatisme, și o femeie de 64 de ani, conștiență și cooperantă. Pompierii au început imediat manevrele de descarcerare, astfel că victimele au fost predate echipajelor medicale. Femeia a fost transportată la spital, în vreme ce medicul de pe ambulanța SAJ a constatat decesul bărbatului. Pasagerii din celălalt autoturism nu au necesitat îngrijiri medicale”, a informat ulterior sursa citată.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: accident cluj