x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident cu șase mașini pe o stradă din Cluj, printre care o ambulanță

Accident cu șase mașini pe o stradă din Cluj, printre care o ambulanță

17 Feb 2022   •   11:20
Accident cu șase mașini pe o stradă din Cluj, printre care o ambulanță

Un accident în care au fost implicate șase mașini, printre care o ambulanță și un mijloc de transport în comun, a avut loc joi dimineața pe o stradă din Cluj-Napoca.

Potrivit primelor informații ale IPJ Cluj, inițial s-a produs o coliziune față-spate între un mijloc de transport public în comun, condus de un bărbat de 48 de ani, și o autospecială SAJ, aflată în așteptare, în coloană, pe strada Horea.

Ulterior, mijlocul de transport public ar fi acroșat un autovehicul parcat, iar între alte trei mașini, care se aflau în fața autospecialei SAJ în coloană, s-au produs coliziuni față-spate.

"Poliţiştii au fost sesizaţi (...) pentru a interveni la un eveniment rutier, produs pe strada Horea din municipiul Cluj-Napoca, fiind implicate şase vehicule. Din primele informaţii, iniţial s-a produs o coliziune faţă-spate, între un vehicul - mijloc de transport public în comun, condus de un bărbat de 48 de ani, din Cluj-Napoca, din direcţia gării spre centrul municipiului, şi o autospecială SAJ, aflată în aşteptare, în coloană, pe strada Horea. Ulterior impactului, vehiculul destinat transportului public în comun ar fi acroşat un autovehicul aflat parcat, iar între trei autoturisme, care precedau autospeciala SAJ în coloană, s-au produs coliziuni faţă-spate", informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj.

În urma accidentului, un bărbat de aproximativ 41 de ani, din Cluj-Napoca, asistent medical din autospeciala SAJ, a fost rănit ușor, fiind transportat la spital.

Testările efectuate cu aparatul etilotest au avut rezultate negative.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: accident