x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident cu trei victime în Giurgiu. Două mașini s-au răsturnat lângă șosea

Accident cu trei victime în Giurgiu. Două mașini s-au răsturnat lângă șosea

15 Feb 2022   •   07:45
Accident cu trei victime în Giurgiu. Două mașini s-au răsturnat lângă șosea
Sursa foto: ISU Giurgiu

Un tânăr este în stop cardio-respirator și două persoane au diferite răni și sunt transportate la spital în urma unui accident produs pe o șosea din județul Giurgiu. În urma impactului, două mașini s-au răsturnat lângă șosea.

Reprezentanții ISU Giurgiu anunță că luni seara, pompierii au intervenit în cazul unui accident rutier produs pe DJ 401 A, între localitațile Floresti și Stoenești. Au fost implicate două autoturisme, găsite răsturnate în afara șoselei.

Un tânăr, în vârstă de 18 ani, a fost găsit încarcerat într-o mașină și a fost nevoie de accesoriile specifice pentru a putea fi extras, au mai spus pompierii. Acesta se află în stop cardio-respirator și se fac manerve de resuscitare. Ulterior, echipajul medical a declarat decesul victimei.

Alți doi bărbați, în vârstă de 23 și 35 de ani, conștienți, au fost transportați de paramedicii SMURD la un spital din capitală.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal și Gărzii de Intervenție Roata de Jos, cu o autospecială de stingere, dotată cu modul de descarcerare, o unitate de descarcerare, două ambulanțe SMURD și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță.

Pompierii vor curăța șoseaua după finalizarea anchetei efectuate de către Poliție.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: accident