x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident cumplit în județul Olt. Un șef de la ANOFM a murit

Accident cumplit în județul Olt. Un șef de la ANOFM a murit

31 Ian 2022   •   08:20
Accident cumplit în județul Olt. Un șef de la ANOFM a murit
Sursa foto: ISU Olt

Un bărbat a murit în urma unui accident rutier produs luni dimineață pe o șosea din județul Olt. În accident au fost implicate două mașini, iar cel de al doilea șofer a ajuns la spital. Traficul în zonă a fost afectat.

UPDATE Directorul de la Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) care a murit în accidentul rutier de luni dimineaţă este Marian Cristinel Cârloganu, în vârstă de 61 de ani.

El era singur în mașină când a fost lovit în plin de un alt autoturism care se venea din sens opus, în apropiere de Slatina.

Marian Cristinel Cârloganu a condus mai bine de 10 ani Agenția Județeană pentru Ocuparea Forțelor de Muncă din Slatina, iar acum era director resurse umane la ANOFM.

Stire initiala Accidentul a avut loc pe Drumul Naţional 65 – European 574 între localitățile Valea Mare și Jitaru. Potrivit IPJ Olt, în cele două mașini se aflau doar șoferii, doi bărbați cu vârstele de 25 și 61 de ani.

"Pe DN 65, la kilometrul 66+300, în zona localităţii Jitaru, judeţul Olt, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, care au intrat în coliziune frontală. În urma impactului, o persoană a decedat", precizează Centrul Infotrafic.

În urma accidentului, bărbatul, în vârstă de 61 de ani, a murit, iar tânărul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

"În urma evenimentului, bărbatul în vârstă de 61 de ani a decedat. Tânărul, în vârstă de 25 de ani, a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina", precizează reprezentanţii IPJ Olt.

Polițiștii fac o anchetă și au întocmit un dosar penal de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Pe șosea se circulă alternativ, pe o singură bandă, până la finalizarea cercetărilor la fața locului.

(sursa: Mediafax)

ISU Olt

×
Subiecte în articol: accident