x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident cumplit. Un copil a fost secerat de o maşină pe un drum comunal

Accident cumplit. Un copil a fost secerat de o maşină pe un drum comunal

25 Aug 2015   •   18:02
Accident cumplit. Un copil a fost secerat de o maşină pe un drum comunal

Un minor în vârstă de 16 ani din satul Sfântu Gheorghe, comuna Băneasa, judeţul Giurgiu, a decedat marţi după ce a fost lovit de un autoturism în timp ce se angajase în traversarea unui drum comunal.

"Pe un drum comunal din afara localităţii Sfântu Gheorghe, comuna Băneasa, judeţul Giurgiu, un minor în vârstă de 16 ani, în timp ce se afla pe partea carosabilă, a fost lovit de un Fiat Punto, condus de un tânăr în vârstă de 29 de ani din municipiul Giurgiu, şi a decedat pe loc", a declarat marţi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Cristian Şuţă.

El a mai precizat că în cauză se desfăşoară cercetări pentru 'ucidere din culpă', tânărul care se afla la volanul maşinii a fost testat privind consumul de băuturi alcoolice şi rezultatul a fost 'negativ', iar trupul minorului decedat a fost transportat la Morga Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu "pentru efectuarea necropsiei".

Sătenii spun că 'ghinionul teribil' al celui decedat este faptul că pe acel drum, care a fost asfaltat de curând, 'trec doar câteva maşini pe zi', fiind un drum comunal 'slab circulat'.

×