x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident grav într-o comună din Argeș. Un tânăr de 22 de ani a murit

Accident grav într-o comună din Argeș. Un tânăr de 22 de ani a murit

de Redacția Jurnalul    |    12 Mai 2024   •   07:40
Accident grav într-o comună din Argeș. Un tânăr de 22 de ani a murit
Sursa foto: ISU Argeș

Un tânăr de 22 ani a murit sâmbătă noaptea, după ce mașina pe care o conducea a fost lovită, pe fondul depășirii neregulamentare și al vitezei excesive, de un autoturism și proiectată într-un stâlp.

„Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Formațiunii Rutiere Mioveni, s-a stabilit că un tânăr de 18 de ani, din Hârtiești, conducea un autoturism pe DN 73D, pe raza comunei Davidești, având sensul de deplasare dinspre Mioveni spre Câmpulung, iar în împrejurări care vor fi stabilite prin cercetări, posibil pe fondul depășirii neregulamentare și al vitezei excesive, în urma coliziunii cu autoturismul pe care îl depășea, condus, în același sens, de un tânăr de 22 de ani, din Hârtiești, ambele autovehicule au iesit în afara părții carosabile”, anunță IPJ Argeș.

La locul accidentului au sosit și pompierii.

„Forțele operative ajunse la locul solicitării au constatat că unul dintre vehicule a lovit un stâlp. În interiorul autoturismului a fost identificată o victimă încarcerată și s-a început efectuarea manevrelor pentru extragerea acesteia. Din nefericire, persoana a fost declarată decedată.

Din celălalt autoturism, doi dintre cei trei ocupanți au suferit leziuni, respectiv conducătorul auto, de 18 ani și un pasager, de 39 de ani, din Hârtiești, ambii fiind transportați la spital pentru investigații medicale.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: accident Argeș