x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident teribil în județul Brașov. Ciocnire între un autoturism și un TIR. Două persoane au murit

Accident teribil în județul Brașov. Ciocnire între un autoturism și un TIR. Două persoane au murit

de Vali Deaconescu    |    27 Dec 2022   •   07:29
Accident teribil în județul Brașov. Ciocnire între un autoturism și un TIR. Două persoane au murit
Sursa foto: ISU Brașov

Accidentul a avut loc marți dimineață, în jurul orei 05.00, pe DN10, în localitatea Prejmer din județul Brașov. Ciocnirea a avut loc între un autoturism și un TIR.

În urma impactului au rezultat 4 victime, dintre care două persoane au decedat, iar alte 2 au fost transportate la spital, cu diferite leziuni. Circulația este oprită pe ambele sensuri de mers, valorile de trafic fiind scăzute la această oră, potrivit Mediafax.

În coliziune au fost implicate un camion cu remorcă si un autoturism VW Touareg,

Potrivit ISU Brașov, în urma impactului, patru persoane au rămas încarcerate.

La fața locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare, trei achipaje SMURD, o ambulanță SAJ, un echipaj cu apă și spumă.

Două dintre victimele încarcerate erau în stop cardio respirator. S-a intervenit pentru descarcearea celor patru persoane și pentru acordarea asistentei medicale victimelor.

Din păcate una dintre persoanele încarcerate a fost declarată decedată. În ciuda eforturilor depuse de către personalul medical aceasta nu a raspuns manevrelor de resuscitare.

O altă persoană care a fost încarcerată este în stop cardio respirator și i se aplică manevre de resuscitare.Aceasta nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul.

Celelalte două victime au suferit politraumatisme, sunt conștiente și au fost transportate la spital de către echipajele medicale.

Se circulă în condiții de ceață, cu vizibilitate sub 200 metri, izolat sub 50 de metri, pe raza județelor Bacău, Covasna, Dolj și Vrancea.

Pe arterele rutiere principale, respectiv: Autostrada A1 București-Pitești, Autostrada A2 București-Constanța, Autostrada A3 București-Ploiești și DN 1 Ploiești-Brașov, circulația se desfășoară pe un carosabil uscat, cu vizibilitate bună și valori de trafic scăzute.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: accident prejmer ISU Brașov