x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident grav cu 6 răniţi în judeţul Botoşani

Accident grav cu 6 răniţi în judeţul Botoşani

19 Dec 2016   •   12:36
Accident grav cu 6 răniţi în judeţul Botoşani

Şase persoane au ajuns duminică la spital, după ce au fost rănite într-un accident produs de un tânăr de 20 de ani, în apropiere de localitatea botoşăneană Săveni, scrie monitorulbt.ro.

Aflat la volanul unui Audi, înmatriculat în Austria, a intrat în depăşirea unei coloane de maşinipe un drum marcat cu linie continuă.

Când a ajuns la capătul de sus al pantei, şoferul s-a izbit frontal de o dubiţă marca Renault, care venea din faţă. În urma impactului au fost rănite şase persoane, câte trei din fiecare maşină. Victimele au fost transportate la spitalul din Săveni, iar mai apoi patru dintre ele au fost transferate la Unitatea de Primiri Urgenţe de la Spitalul Judeţean.

Poliţiştii au deschis în acest caz un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Cazul, care vine la doar o săptămână după ce un tânăr de 18 ani a provocat un alt accident grav, în urma căruia patru persoane au ajuns la spital, vine să confirme profilul şoferului care provoacă cele mai grave accidente şi care a fost întocmit de poliţie.

Acesta are sub 30 de ani şi conduce o maşină puternică. În plus, habar nu are de şofatul defensiv, având permis obţinut în ultimii cinci ani, atunci când şcolile de şoferi nu au fost obligate să predea astfel de lecţii. Din această cauză, ajung să facă manevre imprudente la volan şi să apese prea tare pedala de acceleraţie, provoacând accidente soldate cu morţi şi răniţi.

×