x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident GRAV în Harghita. Un bebeluș a ajuns la spital, o femeie este încarcerată

Accident GRAV în Harghita. Un bebeluș a ajuns la spital, o femeie este încarcerată

24 Ian 2022   •   14:59
Accident GRAV în Harghita. Un bebeluș a ajuns la spital, o femeie este încarcerată
Sursa foto: Hepta

Patru persoane au fost rănite în urma unui accident produs în județul Harghita în care au fost implicate trei mașini. Printre cei răniți este un copil în vârstă de un an care a fost transportat la spital.

Accidentul a avut loc luni pe DN 12 între Miercurea Ciuc și Gheorgheni, la ieșirea din localitatea Izvoru Mureșului, județul Harghita, scrie Mediafax

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 12 Miercurea Ciuc-Gheorgheni, la ieșire din localitatea Izvoru Mureșului, județul Harghita, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule. În urma coliziunii, două persoane sunt încarcerate, iar un copil de 2 ani urmează să fie evaluat medical. Traficul rutier este întrerupt pe ambele sensuri.

Trei autovehicule au fost implicate, iar echipajele implicate în misiune au constatat că sunt patru victime. Potrivit ISU, este vorba despre trei adulți și un copil, în jur de un an.

Mama și copilul au fost transportați la Spitalul Municipal din Gheorgheni, iar echipajele intervin pentru descarcerarea altei femei.

Traficul rutier este întrerupt pe ambele sensuri. La fața locului au intervenit mai multe echipaje de la Ambulanță, Poliție și Pompieri.

 

×
Subiecte în articol: accident Harghita