x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident GRAV în Suceava. Un tânăr de 17 ani a murit într-o maşină strivită între un stâlp şi un gard

Accident GRAV în Suceava. Un tânăr de 17 ani a murit într-o maşină strivită între un stâlp şi un gard

27 Oct 2018   •   14:41
Accident GRAV în Suceava. Un tânăr de 17 ani a murit într-o maşină strivită între un stâlp şi un gard
Sursa foto: Monitorul de Suceava

Un tânăr în vârstă de 17 ani a murit, iar o altă persoană a fost rănită, sâmbătă, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un stâlp, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată. 

 

Tragedia s-a produs, astăzi, în jurul orei 11.30, după ce şoferul unui autoturism marca Volkswagen a condus cu peste 100 de km/h în localitate, iar la un moment dat a pierdut controlul maşinii.

Autoturismul s-a izbit violent de un stâlp de beton şi de gardul unei case, iar atât şoferul, cât şi un băiat de 17 ani, pasager pe locul din dreapta-faţă, au rămas încarceraţi între fiarele contorsionate.


Potrivit ISU Suceava, accidentul s-a produs pe raza comunei sucevene Slatina şi s-a soldat cu două victime rănite, dintre care una era în stare de inconştienţă. 

La faţa locului au intervenit pompierii militari de la Fălticeni cu o autospecială de descarcerare şi două echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean. 

Echipa de intervenţie a aplicat persoanei în stare de inconştienţă manevre de resuscitare, dar fără răspuns, aceasta fiind declarată decedată. 

A doua persoană rănită, conştientă, a primit îngrijiri medicale, fiind transportată apoi la spital. 

Poliţia face cercetări pentru a stabili cauzele care au condus la producerea accidentului.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: slatina accident accident suceava