x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident GRAV în Târgu Mureş. Un tânăr a murit după ce a plonjat cu maşina în apă. Două tinere au reușit să se salveze

Accident GRAV în Târgu Mureş. Un tânăr a murit după ce a plonjat cu maşina în apă. Două tinere au reușit să se salveze

11 Noi 2018   •   11:57
Accident GRAV în Târgu Mureş. Un tânăr a murit după ce a plonjat cu maşina în apă. Două tinere au reușit să se salveze

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Reghin, şi-a pierdut viaţa, duminică dimineaţa, după ce a căzut cu maşina în canalul turbinei din Târgu Mureş, alte două tinere care se aflau în autoturism reuşind să se salveze.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Horea" al judeţului Mureş a anunţat că pompierii militari au intervenit la locul accidentului cu o autospecială cu apă şi spumă, cu o barcă şi cu două autospeciale SMURD.

Potrivit ISU Mureş, tânărul a fost scos de scafandri, fiind predat echipajelor medicale, în timp ce tinerele, de 13 şi 19 ani, au reuşit să se salveze.

"A fost o intervenţie dificilă. Vizibilitatea redusă a împiedicat echipa noastră să ajungă la victima rămasă captivă în autoturism. Victima a fost salvată de către echipajul de scafandri şi predate medicilor", a transmis Cristan Virag, ISU Mureş.

Şoferul autoturismului, un tânăr de 21 de ani din Reghin, se întorcea din club, alături de două fete, în vârstă de 19, respectiv 13 ani.

Înainte să urce pe pod, într-o curbă, băiatul a pierdut controlul volanului, a rupt un gard şi a ajuns în apă.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş a precizat că, duminică dimineaţa, a fost sesizat prin Dispeceratul 112 despre faptul că un autoturism a căzut în canalul turbinei şi că şoferul şi-a pierdut viaţa.

IPJ Mureş a arătat că în urma verificărilor s-a stabilit că autoturismul în care se aflau cei trei tineri a părăsit partea carosabilă şi a plonjat în apă, în zona unui pod, în cartierul Aleea Carpaţi. AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident