x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident grav lângă Fetești. Cinci persoane, între care doi copii, au fost rănite. Intervine elicopterul SMURD

Accident grav lângă Fetești. Cinci persoane, între care doi copii, au fost rănite. Intervine elicopterul SMURD

24 Mar 2022   •   15:56
Accident grav lângă Fetești. Cinci persoane, între care doi copii, au fost rănite. Intervine elicopterul SMURD

Cinci persoane, între care doi copii, au fost rănite, joi, după ce mașina în care se aflau a pătruns pe contrasens, a părăsit drumul, apoi s-a răsturnat, între localitățile Movila și Fetești, din județul Ialomița. În sprijinul victimelor intervine elicopterul SMURD.

Potrivit ISU Ialomița, accidentul rutier s-a produs pe drumul DJ 212, între localitatea Movila și municipiul Fetești.

„A fost implicat un autoturism, ce a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat. La locul evenimentului, salvatorii s-au deplasat de urgență cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. În sprijinul acestora au intervenit trei echipaje ale SAJ Ialomița. De asemenea a fost solicitată și intervenția elicopterul SMURD Constanța”, spun pompierii.

În urma accidentului au rezultat cinci victime, între care doi copii.

După acordarea primului ajutor medical, un copil și un adult au fost preluați și transportați de către echipajul SAJ la Spitalul Municipal Fetești, cel de-al doilea adult a fost preluat de către elicopterul SMURD, iar cel de-al doilea copil și cel de-al treilea adult nu au necesitat îngrijiri medicale.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: SMURD