x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident GRAV pe A1. Cinci persoane, dintre care doi copii, au fost rănite

Accident GRAV pe A1. Cinci persoane, dintre care doi copii, au fost rănite

26 Ian 2019   •   19:51
Accident GRAV pe A1. Cinci persoane, dintre care doi copii, au fost rănite

Cinci persoane, dintre care doi sunt minori, au fost transportate sâmbătă seara la două spitale din municipiul Sibiu, fiind victimele unui accident care a avut loc pe DJ 106B, coborâre A1 spre Ocna Sibiului, după ce un autoturism a intrat într-un microbuz în care se aflau 11 pasageri, a anunţat IPJ Sibiu.

"DJ 106B, coborâre A1 spre Ocna Sibiului, şoferul unui turism condus spre aeroport pătrunde pe contrasens şi intră in coliziune cu un microbuz transport persoane, condus regulamentar spre Ocna. Imediat după impact, şoferul turismului a abandonat maşina şi a fugit pe câmp. Se fac verificări în vederea identificării acestuia. În microbuz se aflau 11 pasageri plus şoferul; 3 adulţi şi 2 minori, transportaţi la spital, conştienţi. Trafic blocat total", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

Ambulanţele au preluat cinci răniţi, din care două femei şi un bărbat, plus doi băieţi de 15 şi 16 ani, cu leziuni minore, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu. AGERPRES

×