x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident grav pe Autostrada Soarelui

Accident grav pe Autostrada Soarelui

26 Sep 2015   •   10:08
Accident grav pe Autostrada Soarelui
Sursa foto: reporterntv.ro

O familie de turci, stabilită în București, se îndrepta spre Constanța pentru a sărbători de Kurban Bairam, dar pe autostradă șoferul a pierdut controlul volanului, iar mașina a zburat de pe șosea și s-a răsturnat.

Conducătorul auto și fiul său au scăpat cu răni ușoare, dar femeia aflată pe locul din dreapta a rămas încarcerată. După o intervenție dificilă, de aproximativ 20 de minute, pompierii militarii au reușit să o scoată în viață și s-o transporte de urgență la spital.

‘Am găsit o persoană de sex feminin încarcerată. Aceasta era prinsă între plafon și aripa din spate. Am folosit accesoriile din dotarea autospecialei de descarcerare, am scos-o și ea a fost preluată de ambulanță’, a declarat plutonierul major Daniel Coman, din cadrul ISU Dobrogea, citat de reporterntv.ro.

Întreaga familie a ajuns la spitalul din Constanța, iar medicii spun că femeia este în stare gravă, dar are șanse de supraviețuire. Șoferul le-a explicat polițiștilor că accidentul s-ar fi produs din cauza exploziei unui cauciuc al mașinii, dar ancheta va stabili cu exactitate cauza.

×
Subiecte în articol: accident