x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident grav pe DN 1 Oradea – Cluj-Napoca. Un bărbat și un copil au murit, iar alte trei persoane sunt rănite

Accident grav pe DN 1 Oradea – Cluj-Napoca. Un bărbat și un copil au murit, iar alte trei persoane sunt rănite

04 Aug 2022   •   14:58
Accident grav pe DN 1 Oradea – Cluj-Napoca. Un bărbat și un copil au murit, iar alte trei persoane sunt rănite

Un bărbat și un copil au murit într-un accident grav pe DN 1 Oradea – Cluj-Napoca. Alte trei persoane - o femeie și doi copii - sunt rănite. A fost chemat elicopterul SMURD.

Centrul INFOTRAFIC a anunțat că „pe DN 1 Oradea – Cluj-Napoca, între localitățile Urvind și Uileacu de Criș, județul Bihor, un autoturism s-a răsturnat pe suprafața de rulare, accident în urma căruia șoferul și pasagerul dreapta sunt încarcerați, iar trei minori au fost proiectați pe carosabil. Potrivit primelor date, toți au suferit leziuni, urmând să fie evaluați medical”.

Un singur autoturism a fost implicat în accident, iar în interior se aflau doi adulţi şi trei copii.

Din motive încă necunoscute, maşina s-a răsturnat pe şosea, iar cei trei copii au fost proiectaţi în afara maşinii. Unul dintre ei a murit pe loc, iar un altul se zbate între viaţă şi moarte, fiind transportat în stare critică la spital cu un elicopter SMURD.

"Pentru salvarea victimelor, la locul accidentului au fost mobilizate de urgență, echipaje de pompieri militari din cadrul Stației de Pompieri Aleșd și Detașamentului 1 Oradea, cu o autospecială de descarcerare grea, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea, autospeciala SMURD cu medic de urgență, un echipaj al SAJ și elicopterul SMURD. Pompierii militari acționează pentru descarcerarea persoanelor rămase captive în autoturismul avariat", se arată într-o informare ISU Bihor.

La locul accidentului au fost mobilizate de urgență echipaje de pompieri militari din cadrul Stației de Pompieri Aleșd și Detașamentului 1 Oradea, cu o autospecială de descarcerare grea, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea, autospeciala SMURD cu medic de urgență, un echipaj al SAJ și elicopterul SMURD.

 

 

×