x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident grav pe DN 7. Două persoane au murit. A fost chemat elicopterul SMURD

Accident grav pe DN 7. Două persoane au murit. A fost chemat elicopterul SMURD

07 Oct 2022   •   18:47
Accident grav pe DN 7. Două persoane au murit. A fost chemat elicopterul SMURD
Sursa foto: ISU Dâmbovița

Un accident grav a avut loc pe DN 7 București-Pitești, la ieșire din localitatea Slobozia Moară, județul Dâmbovița. Un autocamion s-a ciocnit de un microbuz în care se aflau 7 persoane. Două persoane au murit, iar alte șase sunt rănite. A fost chemat elicopterul SMURD.

"Din primele date, s-a produs o coliziune între două autovehicule, iar două persoane ar prezenta leziuni incompatibile cu viaţa. La faţa locului sunt desfăşurate activităţi pentru acordarea primului ajutor. De asemenea, sunt efectuate cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor producerii accidentului rutier", precizează IPJ Dâmboviţa.

ISU Dâmboviţa a precizat că pentru 2 persoane a fost declarat decesul.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunțat că pe DN 7 București-Pitești, la ieșire din localitatea Slobozia Moară, județul Dâmbovița, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate o autoutilitară și un autocamion. Potrivit primelor informații, șapte persoane au suferit leziuni, fiind evaluate medical la fața locului.

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri pentru a permite intervenția echipajelor medicale. Se estimează reluarea normală a circulației în 45-60 de minute.

„Pompierii au intervenit în cazul unui accident rutier produs între un autotren și un microbuz în comuna Tărtășești, sat Bâldana.

La locul evenimentului au fost identificate 8 victime (cu vârste cuprinse intre 35 și 50 de ani), fiind asistate medical de către echipajele de prim ajutor.

Pentru optimizarea misiunilor de ajutor medical, la locul accidentului acționează și elicopterul SMURD.

Acționează echipaje de pompieri cu trei autospeciale dintre care doua de descarcerare și trei ambulante SMURD. De asemenea, la locul accidentului acționează și 3 echipaje medicale de la SAJ Dâmbovița.”

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Accident pe DN 7

×
Subiecte în articol: accident DN 7 SMURD isu dambovita