x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident in Tecuci: Trei răniţi grav după coliziunea a trei maşini

Accident in Tecuci: Trei răniţi grav după coliziunea a trei maşini

12 Oct 2015   •   16:41
Accident in Tecuci: Trei răniţi grav după coliziunea a trei maşini

Trei persoane, dintre care una în comă, au ajuns luni la spitalele din Galaţi şi Tecuci, după ce trei autoturisme au intrat în coliziune pe DE 581, în apropiere de municipiul Tecuci, judeţul Galaţi.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Rutiere Galaţi, inspector Iulian Matei, un bărbat de 26 ani, aflat la volanul unui autoturism Skoda, care circula dinspre Focşani spre Galaţi, a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un alt autoturism Skoda aflat pe contrasens şi condus de un bărbat de 46 ani.

,,După primul impact, un alt autoturism, marca BMW, care venea tot dinspre Focşani spre Tecuci, condus de un tânăr de 29 ani, nu a mai putut evita impactul şi a urmat o altă coliziune cu primul autoturism Skoda. Accidentul s-a soldat cu rănirea şoferilor, de 29 şi 26 ani, primul fiind în comă, dar şi a unei pasagere, de 29 ani, din primul autoturism', a declarat Iulian Matei.

În cauză s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Cei doi bărbaţi răniţi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Galaţi, iar femeia a rămas internată la Spitalul Municipal din Tecuci.

Agerpres

×
Subiecte în articol: accident