x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident îngrozitor la Arad. O femeie a murit după ce a fost târâtă de tramvai în timp ce își urca fiica cu dizabilități

Accident îngrozitor la Arad. O femeie a murit după ce a fost târâtă de tramvai în timp ce își urca fiica cu dizabilități

de Redacția Jurnalul    |    15 Aug 2023   •   13:30
Accident îngrozitor la Arad. O femeie a murit după ce a fost târâtă de tramvai în timp ce își urca fiica cu dizabilități

O femeie din Arad a fost târâtă e un tramvai în timp ce voia să urce căruciorul în care se afla fiica sa, cu dizabilități.

O femeie a murit după ce a fost târâtă de tramvai, în timp ce încerca să urce căruciorul în care se afla fiica sa cu dizabilități, la Arad

O femeie din Arad a sfârșit în mod tragic, după ce a fost târâtă de tramvai, în timp ce încerca să urce căruciorul în care se afla fiica sa cu dizabilități.

Incidentul a avut loc, luni, în staţia de la UTA, când femeia și fiica sa de 12 ani, care se afla într-un scaun rulant, au încercat să urce în tramvai.

Mama fetei a reușit să urce căruciorul pe ușa din spate dar când să intre și ea, vatmanul a închis ușile și a plecat, fără să vadă ce se întâmplă.  

Întrucât femeia nu a dat drumul căruciorului, a fost târâtă de tramvai. Călătorii prezenți au sunat la 112, la fața locului ajungând un echipaj medical de la Ambulanța Arad. 

Mama a fost transportată în stare critică la spital și a decedat după câteva ore. Fata nu a fost rănită dar a ajuns la spital și a fost sesizată Direcţia de Asistenţa Socială şi Protecţia Copilului.

Vatmanului i s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, scrie aradon.ro.

 

O mamă a murit prinsă sub tramvai, încercând să-şi salveze copilul cu handicap aflat în cărucior, în Arad

×