x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident mortal în județul Cluj. O șoferiță a pierdut controlul mașinii și a intrat într-un TIR

Accident mortal în județul Cluj. O șoferiță a pierdut controlul mașinii și a intrat într-un TIR

de Vali Deaconescu    |    29 Noi 2022   •   16:53
Accident mortal în județul Cluj. O șoferiță a pierdut controlul mașinii și a intrat într-un TIR
Sursa foto: IPJ Cluj

Un accident mortal a avut loc marți în jurul orei 13.30 pe DN 1, km 521+150m, în afara localității Izvoru Crișului. O conducătoare auto, în vârstă de 59 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, a murit.

Conform ISU Cluj, o femeie de 59 de ani a rămas încarcerată. Un alt bărbat primește îngrijiri medicale din partea echipajului SAJ.

„Femeia a fost extrasă din autoturismul puternic avariat. Din nefericire, prezenta leziuni incompatibile cu viața, iar medicul de la SAJ a declarat decesul acesteia”, anunță ISU Cluj.

”În jurul orei 13.30, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Huedin au fost sesizați despre producerea unui accident rutier, pe DN 1, km 521+150m, în afara localității Izvoru Crișului.

Din primele cercetări s-a constatat faptul că o conducătoare auto, în vârstă de 59 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, care se deplasa în direcția municipiului Cluj-Napoca, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, autoturismul pătrunzând pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule (cap tractor și semiremorcă).

Din nefericire, în urma impactului a rezultat decesul conducătoarei auto și rănirea bărbatului aflat la volanul camionului, în vârstă de 37 de ani, din județul Harghita. În urma impactului dintre autovehicule, camionul a părăsit partea carosabilă.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Momentan traficul a fost reluat pe un sens”, arată comunicatul IPJ Cluj.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: IPJ Cluj accident