x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident la Raliul Maramureșului. O mașină s-a răsturnat, iar copilotul a fost dus la spital

Accident la Raliul Maramureșului. O mașină s-a răsturnat, iar copilotul a fost dus la spital

09 Apr 2022   •   18:26
Accident la Raliul Maramureșului. O mașină s-a răsturnat, iar copilotul a fost dus la spital

Un accident a avut loc sâmbătă după-amiaza la Raliul Maramureșului, după ce o mașină a ieșit în decor și s-a răsturnat.

Update Un copil de 13 și un adult au fost răniți într-un accident produs sâmbătă după-amiaza pe DN 68A, în județul Timiș. Cei doi au fost duși la spital, copilul fiind preluat de un elicopter.

Potrivit IPJ Timiș, un bărbat în vârstă de 43 de ani care conducea un camion pe DN 68A, dinspre Deva spre Făget, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat într-un autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 45 de ani.

În urma impactului, șoferul autoturismului și un minor de 13 ani, pasager în mașină, au fost răniti și transportați la spital. Copilul a fost preluat de un elicopter.

Polițiștii au întocmit în acest caz un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Traficul în zonă este blocat.      

Stire initiala Accidentul a avut loc în timpul cursei desfășurate pe traseul Preluca.

O mașină a ieșit în decor și s-a răsturnat.

Potrivit Ambulanței Maramureș, copilotul a suferit un traumatism craniocerebral cu sincopă, dar și traumatisme la nivelul mâinii și a coloanei cervicale.

Victima a fost preluată de o ambulanță și transportată la UPU Baia Mare.

Organizatorii au anunțat că echipajul Bogdan Marișca/Sebastian Itu a fost implicat într-un accident, ieșind în decor în timpul probei speciale cu numărul 5, Copalnic.

„Ambii sportivi sunt în afara oricărui pericol, dar copilotul a fost transportat la UPU Baia Mare pentru mai multe investigații, fiind conștient și cooperant. Conducerea cursei a decis anularea PS5, dar totodată și PS6”, au transmis organizatorii.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: accident