x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident grav lângă Midia. Un biciclist a fost spulberat de un TIR

Accident grav lângă Midia. Un biciclist a fost spulberat de un TIR

de Vali Deaconescu    |    10 Dec 2022   •   14:41
Accident grav lângă Midia. Un biciclist a fost spulberat de un TIR

Un biciclist care traversa printr-un loc nepermis a fost lovit de un TIR pe DJ 226, în zona podului Midia. Accidentul a avut loc sâmbătă, în jurul orei 11.45.

„Astăzi, în jurul orei 11.45, polițiștii rutier au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DJ 226, în zona podului Midia.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între un ansamblu de vehicule format din cap tractor și semiremorcă, condus de un bărbat, de 42 de ani, respectiv un bărbat, de 64 de ani, care, din primele informații, s-ar fi angajat în traversarea străzii prin loc nepermis, pe lângă bicicletă. 

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a bărbatului de 64 de ani. 

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”, a anunțat IPJ Constanța.

La fața locului au intervinit un echipaj SAJ B2, un echipaj Smârdan B, un echipaj SMURD B, o Autospecială de Stingere cu Apă și Spumă, dar și elicopterul SMURD.

Potrivit reprezentanților SAJ Constanța biciclistul este conștient și prezintă politraumă majoră (amputarea membrului superior și un traumatism cranio cerebral deschis grav). Bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean Constanța pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

×
Subiecte în articol: accident DJ 226 ipj constanta podul midia