x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident mortal în Vrancea provocat de un bolnav psihic. Avea permisul de conducere reţinut

Accident mortal în Vrancea provocat de un bolnav psihic. Avea permisul de conducere reţinut

19 Oct 2018   •   10:23
Accident mortal în Vrancea provocat de un bolnav psihic. Avea permisul de conducere reţinut

Un bărbat în vârstă de 52 de ani a decedat, în noaptea de joi spre vineri, în apropierea comunei Boloteşti, după ce a pierdut controlul maşinii pe care o conducea şi s-a răsturnat într-un şant de pe marginea drumului, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea. Cel care se afla la volanul maşinii şi care a decedat era bolnav psihic şi nu avea drept de a conduce pe un drum public.

În urma accidentului, alte două persoane care se aflau în maşină au fost rănite.

"La data de 18 octombrie, ora 23,33, un bărbat din comuna Boloteşti, în vârstă de 52 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia sat Ivăneşti - DN 2D, a pierdut controlul volanului într-o curbă la dreapta, răsturnându-se în afara părţii carosabile, pe stânga sensului său de mers. Din nefericire, în urma evenimentului a rezultat decesul conducătorului auto şi rănirea celor doi pasageri din autoturism, în vârstă de 39, respectiv 45 de ani. Din verificările efectuate a rezultat că şoferul autoturismului avea permisul de conducere reţinut", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Cătălina Murariu.

Pasagerii răniţi au fost preluaţi de ambulanţă şi transportaţi la spital.

În cauză a fost întocmit dosar penal. Cercetările continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul. AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident