x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident mortal la Oradea. Un bărbat a coborât din tramvai şi într-o clipă de neatenție a ajuns sub roţi

Accident mortal la Oradea. Un bărbat a coborât din tramvai şi într-o clipă de neatenție a ajuns sub roţi

28 Ian 2018   •   21:00
Accident mortal la Oradea. Un bărbat a coborât din tramvai şi într-o clipă de neatenție a ajuns sub roţi

Un bărbat de 61 de ani din Oradea a murit, duminică, după ce a căzut sub un tramvai, în staţia de lângă parcul Olosig.Potrivit martorilor, accidentul s-a petrecut în jurul orei 15.40, imediat după ce sexagenarul s-a dat jos din tramvai în respectiva staţie. După ce vehiculul s-a pus în mişcare, din motive neclare, bărbatul s-a dezechilibrat şi a căzut sub tramvai, fiind apoi târât câţiva metri.

Roţile tramvaiului nu i-au secţionat corpul, însă i-au provocat răni grave.

"La sosirea echipajelor de descarcerare, bărbatul era în stare de inconştienţă, iar un picior al său era prins sub tramvai. Echipajele de descarcerare au ridicat tramvaiul şi au evacuat victima, iar apoi s-au început manevrele de resuscitare. Din păcate, însă, victima nu a putut fi salvată", a declarat, duminică, maiorul Camelia Roşca, purtător de cuvânt al ISU Crişana, pentru BIHOREANUL.

Potrivit acesteia, la locul indicat s-au deplasat trei echipaje de descarcerare, unul de prim ajutor calificat şi unul de terapie intesivă mobilă din cadrul Detaşamentelor 1 şi 2 Oradea.

De asemenea, în zonă se află mai multe echipaje de Poliţie, inclusiv criminalişti, care fac cercetări la faţa locului, pentru a stabili clar cum s-a produs tragedia. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al societăţii de transport local, Carmen Tocuţ, circulaţia tramvaielor din zonă a fost întreruptă până la ora 17, timp în care un autobuz a înlocuit garniturile.Observator.tv

×
Subiecte în articol: bărbat mort oradea