x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident rutier soldat cu patru victime în Craiova

Accident rutier soldat cu patru victime în Craiova

02 Aug 2017   •   14:42
Accident rutier soldat cu patru victime în Craiova

Patru persoane au fost spitalizate în unităţi medicale din Craiova şi Slatina în urma unui accident de circulaţie care a avut loc miercuri dimineaţa pe DN 54, în apropiere de localitatea Corabia.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Alexandra Dicu, din primele cercetări s-a stabilit că accidentul a avut loc pe fondul vitezei excesive, un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani lovind întâi o maşină care circula în faţa sa apoi o maşină care se deplasa din sens opus.

"Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că un tânăr de 25 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul vitezei excesive, a intrat în coliziune cu un automobil care se deplasa în aceeaşi direcţie de mers, condus de o tânără de 19 ani.. În urma coliziunii, automobilul condus de tânăra de 19 ani, în care se afla şi o pasageră de 18 ani, a părăsit partea carosabilă şi a lovit un copac. Maşina condusă de bărbatul de 25 de ani a pătruns apoi pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 52 de ani. În acest autoturism se afla o pasageră, o femeie de 49 de ani, soţia şoferului în vârstă de 52 de ani", a precizat reprezentantul IPJ Olt.

În urma accidentului, toate cele cinci persoane aflate în maşinile implicate au ajuns la spital, patru dintre acestea necesitând internarea. Şoferul de 25 de ani, şoferiţa de 19 ani şi pasagera de 18 ani au fost transportaţi la spitalele din Corabia şi Caracal şi ulterior la un spital din municipiul Craiova. Două dintre victimele care au ajuns la Craiova au fost preluate de ambulanţe, de la locul accidentului, în stare de inconştienţă.Femeia de 49 de ani a fost transportată la Spitalul Caracal şi apoi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. Şoferul de 52 de ani nu a necesitat internarea. AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident craiova