x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident grav în Timiș. Trei autoturisme s-au ciocnit. Șase victime, dintre care patru copii

Accident grav în Timiș. Trei autoturisme s-au ciocnit. Șase victime, dintre care patru copii

de Vali Deaconescu    |    10 Dec 2022   •   21:12
Accident grav în Timiș. Trei autoturisme s-au ciocnit. Șase victime, dintre care patru copii
Sursa foto: ISU Timiș

Centrul InfoTrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române a informat că, pe DN 59, la ieșirea Timișoara către Șag, în județul Timiș, a avut loc un accident rutier produs între trei autoturisme. În urma accidentului produs în jurul orei 19:00, traficul a fost blocat pe ambele sensuri de mers.

Potrivit ISU Timiș, accidentul a avut loc sâmbătă seară, în jurul orei 19.00, în comuna Parța, județul Timiș.

„Am fost solicitați să intervenim pentru asigurarea măsurilor PSI și de prim-ajutor în urma unui accident rutier produs pe raza comunei Parța. La locul evenimentului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului 2 Timișoara  cu o autospecială de primă intervenție și comandă și două echipaje SMURD. În sprijinul lor au intervenit patru ambulanțe SAJ. Șase victime (doi adulți și patru copii) au fost transportate la spital, conștiente și cooperante”, a transmis ISU Timiș.

Opt persoane au fost implicate în accident. Dintre acestea, șase persoane – doi adulți și patru  copii – au fost transportate la spital, conștiente și cooperante.

La locul evenimentului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului 2 Timișoara  cu o autospecială de primă intervenție și comandă și două echipaje SMURD.

În sprijinul forțelor de intervenție ale ISU Arad, dislocate în urma accidentului rutier produs în localitatea Buteni, s-au deplasat 9 pompieri cu ̦ din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Timișoara și Detașamentului Lugoj. În sprijinul lor au intervenit patru ambulanțe SAJ.

 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: accident isu timis