x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tragedie în Ilfov. Un autoturism a spulberat o căruță. Două persoane au murit. „Are acul la 190 km/h”

Tragedie în Ilfov. Un autoturism a spulberat o căruță. Două persoane au murit. „Are acul la 190 km/h”

de Vali Deaconescu    |    11 Dec 2022   •   09:08
Tragedie în Ilfov. Un autoturism a spulberat o căruță. Două persoane au murit. „Are acul la 190 km/h”
Sursa foto: Hepta

Un accident teribil a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe un drum din județul Ilfov. Două persoane au murit și alte două au fost rănite după ce o căruță a fost spulberată de un autoturism.

Potrivit IPJ Ilfov, accidentul a avut loc sâmbătă noaptea, puțin înainte de miezul nopții, pe DJ 200 B, în localitatea Dimieni, județul Ilfov.

Din primele verificări efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că un bărbat a condus un autoturism din direcția Tunari către Balotești, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu un atelaj hipo în care se afla conducătorul acestuia. În autoturism se aflau și doi pasageri. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat pe câmp, iar șoferul a decedat pe loc.

Din impact a rezultat decesul a două persoane, respectiv conducătorul autoturismului, de 34 de ani, și conducătorul atelajului hipo, de 58 de ani.

De asemenea, cei doi pasageri din autoturism au fost răniți, aceștia fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

”Polițiștii Serviciului Rutier Ilfov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”. au transmis reprezxentanții IPJ Ilfov.

Un bărbat a condus un autoturism din direcția Tunari către Balotești, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu un atelaj hipo în care se afla conducătorul acestuia. Din impact a rezultat decesul a două persoane, precum și rănirea celor doi pasageri din auto, aceștia fiind transportați la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a declarat Anne Ciolcă, IPJ Ilfov.

„A murit și cel din căruță, și șoferul, amândoi au murit. Pasagerii din mașină n-au murit, ăia sunt loviți. Unul nu poate să vorbească, e lovit la cap, și celălalt e zgâriat și speriat. Șoferul cu viteză foarte mare. Are acul la 190 km/h, are acul limitat rămas”, a declarat un martor al accidentului pentru Observator.  

×
Subiecte în articol: accident ipj ilfov tunari balotesti