x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accidentul de la Periam Port: Se reiau căutările celor patru persoane dispărute

Accidentul de la Periam Port: Se reiau căutările celor patru persoane dispărute

de Redacția Jurnalul    |    02 Mai 2023   •   09:11
Accidentul de la Periam Port: Se reiau căutările celor patru persoane dispărute
Sursa foto: Antena 3 CNN

Se reiau marți căutările celor patru persoane dispărute în zona Periam Port, informează ISU Arad. Doi copii și doi adulți sunt de negăsit.

Este a doua zi de căutări cu efective mărite a celor patru persoane dispărute în zona Periam Port.

La misiunea de căutare-salvare a celor patru persoane dispărute în urma răsturnării cu barca în râul Mureș participă 17 pompieri timișeni care or interveni cu 4 autospeciale de serviciu; 3 autospeciale de primă intervenție și comandă; un microbuz cu echipaj cu 4 scafandri și 7 bărci.

De asemenea, un efectiv de 13 pompieri din Arad participă la misiune, cu un echipaj de scafandri. Aceștia vor interveni cu 4 autospeciale de primă intervenție și comandă, 4 bărci, și un echipaj SMURD.

Până în acest moment, patru persoane sunt încă dispărute, printre acestea fiind și doi copii. Sunt căutați un bărbat de 29 de ani, din Arad, un bărbat de 31 de ani, din Nădlac, și doi copii din Nădlac.

Potrivit polițiștilor din Arad, duminică seara, un bărbat de 33 de ani, din Semlac, s-a deplasat de pe malul stâng al râului Mureș (Periam Port- județul Timiș) spre malul drept (județul Arad), în extravilanul localității Semlac, cu o barcă din lemn. În ambarcațiune, s-au îmbarcat 11 persoane, cinci adulți și șase copii. La aproximativ trei metri de mal barca s-a scufundat, au stabilit anchetatorii. În urma incidentului, a murit un copil de aproape patru ani, din Semlac. Bărbatul care conducea nu avea certificat de conducător al ambarcațiunii, iar ambarcațiunea nu este înmatriculată. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o alcoolemie de 0,31 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost reținut. Cercetările se fac într-un dosar penal de ucidere din culpă.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: periam port cîutările