x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale ALERTĂ! Un tren a deraiat în Maramureș din cauza zăpezii şi căderilor de pietre. Calatorii sunt transportaţi cu microbuze şi autobuze

ALERTĂ! Un tren a deraiat în Maramureș din cauza zăpezii şi căderilor de pietre. Calatorii sunt transportaţi cu microbuze şi autobuze

31 Ian 2019   •   08:40
ALERTĂ! Un tren a deraiat în Maramureș din cauza zăpezii şi căderilor de pietre. Calatorii sunt transportaţi cu microbuze şi autobuze

Unul din vagoanele trenului 4111 Sighetu Marmatiei – Cluj Napoca, a deraiat joi dimineaţă din cauza caderii unor pietre mari de pe versanţi, între Staţiile CF Valea Viseului -Leordina, anunta e-maramureş.

Circulaţia feroviară este momentan blocată între aceste staţii. În Staţia CF Vişeul de Jos staţionează trenul 4133 care are în compunere vagoane de la Bucureşti Nord. Din fericire nu sunt victime omeneşti, doar pagube materiale. Calatorii sunt transportaţi cu microbuze şi autobuze.

Niciunul din cei 11 pasageri nu a fost rănit, a precizat purtătorul de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan, care a adăugat că la faţa locului se intervine cu utilaje pentru repunerea pe şină a boghiului.

Reprezentanţii CFR precizează că linia de tren este închisă, dar pentru continuitatea traficului se asigură transbordare pe relaţia Vişeu de Jos-Sighetu Marmaţiei.

Trenurile: 4111-2 Leordina Cluj , 4651 Vișeu Sighet, 4133 Vișeu Sighet , 4650 Sighet Vișeu au fost anulate datorită deraierii trenului.

×