x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Arad - Bărbat rănit grav după ce un copac a căzut peste mașina sa

Arad - Bărbat rănit grav după ce un copac a căzut peste mașina sa

06 Noi 2016   •   14:20
Arad - Bărbat rănit grav după ce un copac a căzut peste mașina sa

Un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani a fost grav rănit, astăzi, în județul Arad, după ce un copac rupt de vântul puternic a căzut peste mașina pe care o conducea, fiind transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

Accidentul a avut loc pe Drumul Național 79 Arad-Oradea, la circa trei kilometri de la ieșirea din orașului Chișineu Criș către Oradea.

În zonă este valabilă o avertizare de vânt puternic.

"Incidentul s-a produs pe DN79, la trei kilometri de la ieșirea din orașul Chișineu Criș către Sintea Mare. Un autoturism care se afla în trafic a fost lovit de un arbore, care a căzut pe el. În mașină se afla un bărbat, de aproximativ 40 de ani, care a rămas încarcerat", a declarat, corespondentului Mediafax, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, căpitan George Pleșca.

Bărbatul a fost descarcerat după aproximativ 30 de minute și predat echipajului de la Serivciul Județean de Ambulanță, în stare stabilă, dar gravă.

"S-a solicitat și sprijinul echipajului SMURD al Detașamentului Arad Terapie Intensivă Mobilă, acesta plecând spre Chișineu Criș pentru a prelua pacientul de la echipajul de ambulanță", a spus căpitan George Pleșca.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, iar polițiștii au început cercetările în acest caz.

×