x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Arad - Un pădurar a fost împușcat de braconieri

Arad - Un pădurar a fost împușcat de braconieri

10 Mar 2017   •   16:58
Arad - Un pădurar a fost împușcat de braconieri
Sursa foto: Dan Marinescu/Intact Images

Incident deosebit de grav noaptea trecută. Un bărbat de 45 de ani, angajat al Ocolului Silvic Gurahonț, a fost împușcat de doi braconieri pe care i-a prins în flagrant.


Din primele informaţii, se pare că paznicul fondului de vânătoare Gurahonţ i-a prins pe cei doi braconieri în timp ce aceştia se aflau la vânătoare ilegală. Între cei doi şi paznic s-a iscat un conflic iar braconierii se pare că l-au ameninţat pe paznic. 


Acesta a încercat să scape şi a fugit înspre maşină dar a fost împuşcat de vânători. 


Potrivit criticarad.ro, pădurarul a fost găsit în stare de semiconștiență de către localnici. Din primele informații, asupra sa au fost trase mai multe focuri de armă de vânătoare. La fața locului se află o echipă e polițiști și jandarmi, care cercetează circumstanțele incidentului. 


Pădurarul a fost adus în cursul nopţii, în jurul orei 3.00, la Spitalul Municipal din Timişoara. Bărbatul are mai multe plăgi împuşcate cu alice, în zonele toracică, abdominală şi coapsă. A fost operat pentru că i-a fost străpuns şi un plămân. În acest moment se află internat la Terapie Intensivă, este stabil, conştient şi respiră singur, scrie pressalert.ro.
 

×