x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Incendiu devastator la o pensiune din Călimănești! Un angajat a murit, iar altul a fost dus de urgență la spital

Incendiu devastator la o pensiune din Călimănești! Un angajat a murit, iar altul a fost dus de urgență la spital

de Redacția Jurnalul    |    04 Feb 2024   •   08:57
Incendiu devastator la o pensiune din Călimănești! Un angajat a murit, iar altul a fost dus de urgență la spital

Un incendiu a izbucnit duminică dimineața la o pensiune din localitatea Călimănești. Mai multe persoane au reușit să iasă din clădire. Victima a fost găsită și este inconștientă.

UPDATE: Persoana este inconștientă și are arsuri minore la mâini. După ce au aplicat manevre de resuscitare, cadrele medicale au declarat decesul bărbatului găsit în mansardă. De asemenea, încă un angajat al pensiunii, care a venit pentru a ajuta la stingerea incendiului, are arsuri la mâini. El a fost transportat la spital, potrivit ISU Vâlcea.

Știre inițiala

Potrivit ISU Vâlcea, pompierii vâlceni intervin pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o pensiune, în localitatea Călimănești. Apelul a venit prin SNUAU 112 la ora 06:01.

În misiune au fost trimise cinci autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, o autospecială de transport personal și victime multiple și o ambulanță SMURD, precum și o ambulanță SAJ.
Pompierii au constatat că „incendiul se manifesta la nivelul mansardei, la o cladire cu 2 etaje, cu degajări mari de fum.”

Din spusele proprietarului, care era în stare confuză și foarte agitat, în pensiune erau cazate două familii formate din patru adulți și patru copii. Aceștia au ieșit în curte, dar proprietarul le-a spus pompierilor că este posibil ca în mansardă să mai fie un angajat.  ISU a anunțat că victima a fost găsită. Persoana este inconștientă și are arsuri minore la mâini.

Ambulanță SAJ l-a dus pe proprietar la spital deoarece avea mai multe tăieturi provocate de geamurile sparte.

La momentul redactării acestei știri, incendiul este localizat, pericolul de extindere la alte clădiri din jur fiind îndepărtat. Se continuă acțiunile de căutare a eventualelor persoane surprinse în interiorul pensiunii, a precizat ISU Vâlcea.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: incendiu pensiune calimanesti