x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Atac deosebit de grav în Brăila. Un tânăr drogat a înjunghiat un bărbat, apoi a intrat cu mașina în mall și a rănit mai multe persoane

Atac deosebit de grav în Brăila. Un tânăr drogat a înjunghiat un bărbat, apoi a intrat cu mașina în mall și a rănit mai multe persoane

11 Noi 2018   •   14:02
Atac deosebit de grav în Brăila. Un tânăr drogat a înjunghiat un bărbat, apoi a intrat cu mașina în mall și a rănit mai multe persoane

UPDATE Zece persoane au fost rănite duminică de un tânăr de 20 de ani, care a intrat cu maşina în uşile de acces de la mall-ul din Brăila, la puţin timp după ce a înjunghiat un bărbat şi a rănit doi pietoni aflaţi pe centura oraşului.

"Şapte persoane au fost rănite la mall Brăila, printre care cinci adulţi şi doi copii de 11 şi 13 ani. Victimele au fost preluate de o ambulanţă SMURD şi patru ambulanţe SAJ şi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe. La faţa locului s-a intervenit cu o maşină de descarcerare", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, Ştefan Stoian.

Înainte cu puţin timp de a intra în mulţimea de la mall, tânărul înjunghiase un bărbat în comuna Cazasu din apropierea municipiului Brăila, cu care avusese un conflict de la o maşină, şi rănise alte două persoane, pe centura oraşului, potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al IPJ, Laura Dan.

"Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând 0,37mg/l alcool. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice, urmând a se stabili dacă acesta se află sub influenţa altor substanţe", a declarat Laura Dan pentru AGERPRES

Stire initiala Un atac deosebit de grav s-a petrecut în Brăila, acolo un tânăr a înjunghiat o persoană și a furat o mașină. Acesta a intrat în plin într-un grup de 40 de persoane.

Potrivit primelor informații, cinci oameni au fost răniți. Individul s-ar fi certat cu un bărbat, l-a înjunghiat, apoi i-a furat mașina și a lovit mai mulți oameni și mașini, apoi s-a izbit din plin într-un mall din Brăila, scrie obiectivbr.ro.

Unii martori susțin că bărbatul s-ar fi aflat sub influența drogurilor, însă doar analizele medicale pot dovedi acest lucru. 

Potrivit IPJ Brăila, totul ar fi început în localitatea Cazașu din Brăila, acolo unde șoferul, un tânăr de 20 de ani, s-a certat cu un alt bărbat din cauza unui autoturism.

La un moment dat, tânărul a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe bărbat, apoi a fugit.

Aflat la volanul unui autoturism marca BMW, tânărul a lovit în plin un grup de pietoni pe centura orașului Brăila, iar ulterior a mers la mall.

În parcarea mall-ului, tânărul a condus direct prin ușile centrului comercial și a călcat alți oameni nevinovați.

"Un tânăr de 20 de ani, din Brăila, în urma unui conflict avut cu un bărbat, în legătura cu un autoturism, l-a înjunghiat pe acesta pe raza localității Cazasu. Ulterior acesta s-a deplasat cu autoturismul pe centura municipiului, unde a intrat în niște pietoni, și-a continuat deplasarea în parcarea de la mall, unde a intrat într-un grup de persoane. Acesta a fost reținut", a declarat un reprezentat al IPJ Brăila, conform obiectivbr.ro.

În total, cinci persoane, respectiv bărbatul înjunghiat la Cazașu, doi pietoni de pe centură și alți doi de la mall, au ajuns de urgență la spital.

Suspectul a fost reținut de Poliție.

×